събота, 14 май 2022 г.

За личните взаимоотношения във ВИСОКИТЕ ВИБРАЦИИ

 


Как можем да знаем, колко далеч сме достигнали в постигането на високо духовно съществувание, по време на предстоящата Жътва?

Колкото до настоящия момент, има лесен метод да проверите вашия прогрес.
Независимо какво „изглежда", че се случва в „едър план в света", колко любящи и хармонични са личните ви връзки?
Запомнете, че Светът е вашето огледало! Той хвърля към вас отражението на това, което вие сте излъчили към него. В колко спорове се ангажирате? Има ли горчивина и язвителност сред масите? Гледате ли към другите хора и мислите ли, как искате да ги промените? Или ги обичате и приемате такива, каквито са?
Обичането и приемането на някой такъв, какъвто е, е познато като Безусловна Любов. Това е нещо, над което ще поработите когато се дипломирате в 4-та позитивна плътност. Добра идея е да започнете отсега. Обичането и приемането на някой не значи да приемате оскърбително поведение. Означава да обичате и приемате човека (душата), не поведението му. Поведението им не е това, „което са те", Душата, вътре в тях, Е това, което са.
Качеството на вашите лични връзки е прекрасно огледало, от което да прецените качеството на вашия принос в света. Или с други думи, качеството на това, което Създавате.
Когато се взирате в някого, концентрирате ли се в по-голяма или по-малка степен върху нещата, които не харесвате у тях и искате да ги промените или се фокусирате над качествата, които харесвате и уважавате в тях?
Запомнете, че сме казали, всяка мисъл, дума и дело са креативни.
Получавате обратно точно това, което сами сте изпратили.
Така, че когато сте излъчили (например) мисъл: „Защо е толкова трудно да се живее с нея?", „Защо той винаги се държи така?" Запитайте себе си, какво точно правите?
Сега, фокусирайте се върху това, защото е толкова очевидно, че може да го пропуснете. И всъщност, повечето хора го пропускат.
Махнете „въпроса" от изречението и есенциално това, което казвате е: „Толкова е трудно да се живее с нея". „Той винаги се държи така".
Виждате ли какво правите?
Запомнете, всички мисли са креативни...
Вие тъкмо сътворихте точно това поведение у човека, което искате да промените. Просто защото не разбирате закона за Излъчването и Привличането.
Сега, опитайте следния експеримент:
Вземете някого от живота си, когото обичате, но понякога трудно се разбирате.
Помислете за мислите, които сте излъчили за този човек. Негативните мисли. Попитайте себе си дали поведението, което не харесвате у този човек по някакъв начин кореспондира с мислите, които сте имали за него? Ако сте честни със себе си, обзалагам се, че е точно така.
Сигурно са се държали така в началото, за да ви накарат да забележите, че не харесвате това поведение, но ние всички понякога си имаме добри и лоши дни. Колкото повече се фокусирате над това поведение, толкова повече ще виждате от него. Това е просто животът, правейки това, което прави, съобразява се с вашите очаквания, които имате за него.
Сега, след като сте осъзнали това, какво ще направите за него?
Просто забележете негативните мисли, когато се зараждат и буквално се „хванете" за тях, когато ги имате. И тогава просто сменете перспективата. Фокусирайте се върху позитивните неща, които харесвате в този човек. Как харесвате тяхната усмивка, звука на техния смях; начина, по който те правят това или онова, колко отзивчиви и добри могат да бъдат те. Продължавайте да слагате тези позитивни мисли на преден план. Постоянствайте, защото първо може да има някаква негативна работа за разваляне.
Но, продължавайте да се наблюдавате, „хващате" и фокусирате върху позитивното.
После се подгответе за „почти магическа" трансформация на вашето положение.
Винаги наблюдавайте мислите си и внимавайте за тяхното качество. Защото за каквото си мислите, е директно свързано с това, което ще видите около себе си и какво животът ще ви покаже. Това е разликата между съзнателно и подсъзнателно (несъзнателно) Създаване.
Hidden Hand
Източник: ФБ 
Група ЗВЕЗДНИ СЕМЕНЦА
https://www.facebook.com/groups/1233788086998518/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=1602942790083044

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...