Молитви за призоваване на Архангел Михаил.Ако сте тъжни, или се чувствате отпаднали, призовете Архангел Михаил. Той ще ви помогне да си припомните целта си, да се пренастроите на по-високи честоти и да заживеете живота си пълноценно и вълнуващо. Архангел Михаил ще отвърне на молбата ви за помощ с огромна любов, ще ви вдъхне невероятен кураж и ще ви даде ясни и конкретни указания. Обръщайте се към него винаги, когато имате нужда от защита, мотивация, насока, яснота или кураж, енергия и жизненост, прогонване на духове, увереност и закрила.

Eто и една молитва към Архангел Михаил, която можете да използвате за борба с депресия и негативни мисли. Кажете молитвата бавно и вниквайки в смисъла й. Отделете колкото време е нужно за това. Нека думите да потънат и да се разтворят във вас. Наистина, може да ви отнеме известно време, преди да започнете да им отдавате значение, но ако сте упорити, тази молитва към Архангел Михаил може да се превърне в мощен инструмент в битката ви с негативните мисли и борбата с депресията.
 


„Всичко, което мога да бъда – позволи ми да бъда;
Всичко, което мога да направя за теб –
задвижи в мен;
Всичко, което съм, си Ти;
Прояви се чрез мен.
Позволи ми да бъда твоя дар така както
аз приемам твоите дарове в живота си!”.Да се работи с него е просто и лесно. Той дори ще ви помогне да се научите как да се свързвате с него, ако сте готови и го помолите за съдействие.

Просто отделете малко време и прояснете мислите си, съсредоточете се и си представете как сте обградени с ангелска светлина. Помислете или кажете:

„Архангел Михаил, моля те, свържи се с мен сега и ми дай знак, че си с мен!”.

  Архангел Михаил е също така и изключително сръчен в поправянето на електрически и механични уреди, включително телефони и компютри. Призовете го, ако срещнете проблеми с автомобила си на пътя. Винаги преди да се отправите на път с кола, се обръщайте към него с молитвата:
 
„Архангел Михаил, моля те, бъди пред мен, зад мен, отляво, отдясно, отгоре, отдолу и ме закриляй, за да стигна жив и здрав, бързо и безпроблемно там, за където съм тръгнал. Благодаря ти. Амин.”Ангелите съществуват в свят, който е по-фин и по-лек от нашето физическо измерение. Но вие винаги можете да се настроите към този ангелски свят, а с времето и практиката, стига да искате, ще можете да се научите ясно да виждате, чувате, усещате и разпознавате присъствието на Архангел Михаил.

Помнете, че не съществува специално образование, обучение или начин на призоваване, за да се свържете с Архангел Михаил или с който и да е друг ангел! Само мисълта за ангели е достатъчна, за да бъдат те призовани от вас и да получите ангелската им подкрепа.

Обърнете внимание как се чувствате и се настройте на честотата на своите най-фини сетива. Винаги когато имате нужда, вашите ангели ще бъдат до вас.


Молитва за призоваване на Архангел Михаил. Винаги можете да я подредите със свои думи. Единственото важно условие е думите да идват от сърцето ви.


„В директна връзка с Божественото и всичко, което Е, аз призовавам Архангел Михаил сега.
Архангел Михаил, моля те, ела и се свържи с мен сега. Моля те да ме закриляш, да ме повдигнеш енергийно и да ме вдъхновиш за живот в синхрон с моето най-висше благо и добро.
Обгърни ме с крилете си от любов и застани пред мен, като благословиш енергията ми с твоята ангелска сила, смелост и истина.
Моля те, изчисти енергията и вибрациите ми, освободи ме напълно от всякаква и всичката негативна енергия, от ограничени вярвания, страхове, илюзии, както и от негативни енергийни отпечатъци, които присъстват в моята енергия и в моето физическо същество.


Моля те, освободи ме от всичко, което ме блокира и ми пречи да усещам напълно и изцяло любовта и светлината, които присъстват във всеки момент от живота ми.


Изпрати в светлината на Божественото всичко, което вече не ми служи, а празнината запълни с безусловна любов, светлина и състрадание.


Архангел Михаил, призовавам те да използваш меча си от светлина, за да изрежеш всякакви и всички съмнения, страхове, чувство на вина и негативизъм, които са около мен.


Прережи всякакви и всички нишки, които източват моята енергия и жизненост през линиите на времето и ми помогни светлината и личната ми сила, които са били изсмукани от мен, да се върнат обратно в моето същество.


Моля те, насочвай ме по пътя и ми помогни да постигна моята истинска цел, според Божествената воля, в името на моето най-висше благо и добро. И така е.
Благодаря ти. Амин.”

Източник: soulsalight.com 

Няма коментари:

Публикуване на коментар