вторник, 8 ноември 2016 г.

Молитви за призоваване на Архангел Михаил.Ако сте тъжни, или се чувствате отпаднали, призовете Архангел Михаил. Той ще ви помогне да си припомните целта си, да се пренастроите на по-високи честоти и да заживеете живота си пълноценно и вълнуващо. Архангел Михаил ще отвърне на молбата ви за помощ с огромна любов, ще ви вдъхне невероятен кураж и ще ви даде ясни и конкретни указания. Обръщайте се към него винаги, когато имате нужда от защита, мотивация, насока, яснота или кураж, енергия и жизненост, прогонване на духове, увереност и закрила.

Eто и една молитва към Архангел Михаил, която можете да използвате за борба с депресия и негативни мисли. Кажете молитвата бавно и вниквайки в смисъла й. Отделете колкото време е нужно за това. Нека думите да потънат и да се разтворят във вас. Наистина, може да ви отнеме известно време, преди да започнете да им отдавате значение, но ако сте упорити, тази молитва към Архангел Михаил може да се превърне в мощен инструмент в битката ви с негативните мисли и борбата с депресията.
 


„Всичко, което мога да бъда – позволи ми да бъда;
Всичко, което мога да направя за теб –
задвижи в мен;
Всичко, което съм, си Ти;
Прояви се чрез мен.
Позволи ми да бъда твоя дар така както
аз приемам твоите дарове в живота си!”.Да се работи с него е просто и лесно. Той дори ще ви помогне да се научите как да се свързвате с него, ако сте готови и го помолите за съдействие.

Просто отделете малко време и прояснете мислите си, съсредоточете се и си представете как сте обградени с ангелска светлина. Помислете или кажете:

„Архангел Михаил, моля те, свържи се с мен сега и ми дай знак, че си с мен!”.

  Архангел Михаил е също така и изключително сръчен в поправянето на електрически и механични уреди, включително телефони и компютри. Призовете го, ако срещнете проблеми с автомобила си на пътя. Винаги преди да се отправите на път с кола, се обръщайте към него с молитвата:
 
„Архангел Михаил, моля те, бъди пред мен, зад мен, отляво, отдясно, отгоре, отдолу и ме закриляй, за да стигна жив и здрав, бързо и безпроблемно там, за където съм тръгнал. Благодаря ти. Амин.”Ангелите съществуват в свят, който е по-фин и по-лек от нашето физическо измерение. Но вие винаги можете да се настроите към този ангелски свят, а с времето и практиката, стига да искате, ще можете да се научите ясно да виждате, чувате, усещате и разпознавате присъствието на Архангел Михаил.

Помнете, че не съществува специално образование, обучение или начин на призоваване, за да се свържете с Архангел Михаил или с който и да е друг ангел! Само мисълта за ангели е достатъчна, за да бъдат те призовани от вас и да получите ангелската им подкрепа.

Обърнете внимание как се чувствате и се настройте на честотата на своите най-фини сетива. Винаги когато имате нужда, вашите ангели ще бъдат до вас.


Молитва за призоваване на Архангел Михаил. Винаги можете да я подредите със свои думи. Единственото важно условие е думите да идват от сърцето ви.


„В директна връзка с Божественото и всичко, което Е, аз призовавам Архангел Михаил сега.
Архангел Михаил, моля те, ела и се свържи с мен сега. Моля те да ме закриляш, да ме повдигнеш енергийно и да ме вдъхновиш за живот в синхрон с моето най-висше благо и добро.
Обгърни ме с крилете си от любов и застани пред мен, като благословиш енергията ми с твоята ангелска сила, смелост и истина.
Моля те, изчисти енергията и вибрациите ми, освободи ме напълно от всякаква и всичката негативна енергия, от ограничени вярвания, страхове, илюзии, както и от негативни енергийни отпечатъци, които присъстват в моята енергия и в моето физическо същество.


Моля те, освободи ме от всичко, което ме блокира и ми пречи да усещам напълно и изцяло любовта и светлината, които присъстват във всеки момент от живота ми.


Изпрати в светлината на Божественото всичко, което вече не ми служи, а празнината запълни с безусловна любов, светлина и състрадание.


Архангел Михаил, призовавам те да използваш меча си от светлина, за да изрежеш всякакви и всички съмнения, страхове, чувство на вина и негативизъм, които са около мен.


Прережи всякакви и всички нишки, които източват моята енергия и жизненост през линиите на времето и ми помогни светлината и личната ми сила, които са били изсмукани от мен, да се върнат обратно в моето същество.


Моля те, насочвай ме по пътя и ми помогни да постигна моята истинска цел, според Божествената воля, в името на моето най-висше благо и добро. И така е.
Благодаря ти. Амин.”

Източник: soulsalight.com 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Силата на Война е в неговата мекота

  В умението да приема и да прощава Да приема другите с техните недостатъци Такива, каквито са Защото е приел и е интегрирал собствената...