четвъртък, 10 февруари 2022 г.

БОЖЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ ПРЕМИНА В ПО-ВИСОКА ФАЗА

 Сърдечни приятели, как се чувствате през тези така наситени с мощни енергии дни?

Както съм писала неведнъж – Божествено лечение е колективен процес и чрез него Бог работи с милиони хора. Но и с милиони животни, растения и т.н, които също еволюират.
Благодарение на силата, която всеки един от нас носи, върви този Божествен процес. Поради присъствието на аватара на Земята – Духът, от който той е част, мощно работи и се включва в хиляди процеси всеки ден…Процеси, които ни лекуват физически, променят, просветляват и т.н.
Иска ми се да дам акцент върху физическите измерения на Божествено лечение, защото в последните дни тук има много голяма промяна.
Досега – няколко години вече – природните духове преди всичко – работеха за лечение на хората нощно време, докато човек спи, за да не усеща все пак болезнените промени с физическото тяло. Еднорози и много други същества се включваха, правейки „енергийна упойка“, за да не изпитва човек болка или тя да е максимално намалена.
От 3 дни обаче физическото изцеление стана по интензивно и върви буквално денонощно. През деня – светлата сила провежда все пак по-леки намеси, свързани със подобряване на здравето, отколкото през нощта.
Ако имате здравословни физически проблеми – вероятно усещате вече през деня – този лек натиск и може би – поносима болка на проблемните места по тялото.
До сега – с физическо лечение работеха природни духове и ангелските йерархии.
От тази вечер ще започнат да ни помагат за физическото здраве йерархиите от предверието на Елохимния свят.
Което ще е едно ново ускорение в посока – без съмнение – на подобряване на физическото ни здраве, а и на всички останали аспекти, за които ни помага Бог.
Вероятно е да имате и този дискомфорт, който описах – с леки болки – през деня особено – но да видим как ще продължи от утре процеса…
Отново съветвам – хранете се леко, с растителна храна, пийте повече изворна вода, защото върви и мощна детоксикация на телата ни сега.
Молете се често, благодарете всеки ден!
Избягвайте полемики, спорове, благославяйте трудните хора около вас!
Бог ни Обича и Неговата Любов е Здраве, Красота, Лекота, Мир за всички светли Човеци!
Силвина Бел Илали чрез
Енергийно изчистване и трансформация

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...