неделя, 29 март 2020 г.

РОЛЯТА НА ВИБРАЦИИТЕ

СПОДЕЛЯМ ЕДНО МНОГО ХУБАВО ПОСЛАНИЕ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ИЛИ НЕ СЛЕДЯТ РЕДОВНО ФЕЙСБУК, ТЪЙ КАТО ТОВА Е ТЕМА, КОЯТО МНОГОКРАТНО СМЕ ОБСЪЖДАЛИ В НАШИТЕ ГРУПИ ПО ВРЕМЕ НА ЙОГА ЗАНИМАНИЯТА

Приятели,
Преводох този материал от Владимир Черченко, поет и преводач на руски на беседи от Учителя - 


Според научните данни на квантовата физика и изследванията на учените работата със себе си и разбирането на себе си ни позволява да бъдем по-осъзнати и да живеем по- осъзнато, намирайки се в ХАРМОНИЯ със света и себе си. 

Работейки със своята енергетика, вие повишавате вибрациите си.

Както всеки вирус, КВД-19 представлява ниско вибрационна същност с честота на резонанс условно  - примерно от 5.5 до 14.5 хц, като не е активен в по- високите диапазони, а от 25,5 хц нагоре загива.

За човек, който живее във високите вибрации на душата, той не е опасен, защото духовният човек вибрира в по-високите диапазони. 
Но понякога, по различни причини е възможно вибрациите на човека да се снижат и енергийният баланс да бъде нарушен (при умора, емоционално изтощение, преохлаждане, хронически заболявания, нервно напрежение и др.)
Вирусът в природата, извън тялото на човека, не издържа дълго, тъй като средният честотен резонанс на Земята днес е 27.4 хц!!, но има и места с по-ниска честота, в т.н. естествени или изкуствено създадени геопатогенни зони (болници, затвори, метро и обществен транспорт, търговски центрове, офиси, питейни заведения и др.). Там, където вибрациите са под 25 хц, въпреки че може да звучи спорно и ненаучно, но е време да се вземат мерки и всичко много бързо да се сложи на мястото му.

За всички ниско вибрационни същности и за хората, които живеят в ниски вибрации, този вирус е опасен.

ВИБРИРАЙТЕ НА ВИСОКА ЧЕСТОТА!
Мъката, горестта има вибрация 0.1-2 хц
Страхът - 0.2-2.2 хц
Обидата - 0,6-3,3 хц
Раздразнението - 0.9- 3,8 хц
Възмущението - 0,6-1,9 хц
Изблик на ярост - 0.5-хц
Гняв - 1.4 хц
Гордост - 0,8 хц
Високомерие - 3,1 хц
Пренебрежение - 1,5 хц
Превъзходство - 1,9 хц

Великодушие - 95 хц
Благодаря - 45 хц
Сърдечна благодарност - от 140 хц нагоре
Усещане за единство с другите хора - от 144 хц  нагоре
Състрадание - от 140 хц нагоре (а съжалението е само 3 хц)
Любов (от главата - когато човек разбира, че Любовта е хубаво, светло чувство и голяма сила, но още не се е научил да обича от сърцето) - 50 хц
Любов, генерирана от ❤️ към всички хора без изключение и към всички живи същества - от 150 хц нагоре
Любов безусловна, саможертвена, вселенска - от 205 хц нагоре

В продължение на хилядолетия честотата на вибрациите на нашата планета (т.е.колебания/сек) е била 7,6 хц. Във физиката тази честота се нарича Шуманов резонанс. Често учените са сверявали по нея своите прибори. Човек се е чувствал комфортно в тези условия, тъй като честота на вибрации на неговото енергийно поле средно е 7,6-7,8 хц.
Но честотата на Шуман започва в последно време рязко да нараства. Да проследим нейната динамика:
Януари 1995 г. - 7,8 хц
Януари 2000 г. - 9,3 хц
Януари 2007 г. - 9,8 хц
Януари 2012 г. - 11,1 хц
Януари 2013 г. - 13,74 хц
Януари 2014 г. - 14,86 хц
Февруари 2014 г. - 14,99 хц
Март 2014 г. - 15,07 хц
Април 2014 г. - 15,15 хц

Даже ако разгледаме ситуацията от научна гледна точка, става ясно, че онзи, който не повишава своите вибрации, така или иначе скоро ще напусне земния план и не могат да му помогнат нито високите длъжности, нито натрупания капитал. Само работата със себе си води до повишаване на вибрациите, които човек излъчва.

П.с. Всяка негативна емоция закрива достъпа до ясното съзнание и осъзнатостта (така работи нашата психика, ако се включат негативни емоции,  мозъкът ни престава да работи логично и рационално).
Любовта ни спасява, Любовта и осъзнатостта завдно спасяват планетата. Има Закон на енергообмена: отдаваш ли с благодарност, получаваш също с благодарност.

Споделям тази информация, взета от приятели, които работят върху себе си и се развиват духовно, с цел да се създаде едно общо поле от ОСЪЗНАТИ ХОРА, НАМИРАЩИ СЕ В ЛЮБОВТА.
източник: Интернет
ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СПОДЕЛИТЕ СВОИТЕ КОМЕНТАРИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Прошка - Групово Тета лечение с Роксана Бънацяну

  Здравейте скъпи приятели! На 14 март е Сирни заговезни и според Християнската Православна Традиция отбелязваме  Прошка . Цялата седмица см...