понеделник, 19 август 2019 г.

Чистене на енергийни обвързвания за освобождаване от стари карми



Кога: 31 август – събота от 17:00 до 19:00 ч.

Къде: ИНсайд йога студио – Банкя ул. Стефан Стамболов № 72

Водещи: Теменуга Стайкова и Николай Георгиев

Николай е енергиен лечител, ученик на Петър Няголов и Атина Санториниу. 

Предвиждаме в първата част кратка теория и йога практики с релаксация и медитация, а във втората групов енергиен сеанс и индивидуални послания от Николай.


Дакшина: 25 лв. 
С предварително записване на е-мейл: temsta@abv.bg



Вселената е океан от чиста енергия, а материята е нейно агрегатно състояние. Ние, хората сме енергийни същества.  Човешката кожа не е бариера за енергийни или психични влияния. Нашето Аз не свършва до нашата кожа. Въздействието на другите хора, техните чувства и мисли проникват в личната ни сфера (аура) като енергия и информация. Както потокът на думите достига до нашите уши, така в аурата ни навлиза вълна от енергийна информация и бива обработена там.

 Енергийните връзки придружават всяко установяване на контакт и всяка форма на комуникация. Общуването протича не само на физическо ниво, но и на фино поле под формата на обмен на психични енергии. Те са нещо като светлинни нишки, които се създават между енергийните центрове (чакри ) в аурата ни. 



Функцията на чакрите е да приемат информация и енергия от околната среда, да я преобразуват, както и да излъчват информация и енергия от собствената ни система. Това са процеси, които се случват постоянно, всекидневно, но ние не сме осъзнати за тях. В повечето случаи след приключването на комуникацията с ответния човек енергийната връзка избледнява и се прекъсва от самосебе си. Но кармичните връзки са обвързаности с човек, за  когото не можем да спрем да мислим, ние оставаме в притегателната му сила, нещо като отворена слушалка след приключен разговор. 


Това е енергийна връзка, която представлява излъчен от аурата биофотонен поток и е основа за създаване на контакт на астрално ниво. Подобна енергийна връзка винаги е двупосочна, създава се и се допуска от двете страни. Тези връзки са неосъзнати, създават се неволно и са подвластни предимно на емоциите ни. Непрекратената енергийна връзка може да доведе в последствие до отношения на зависимост, доминиране, манипулации, упражняване на власт.
Вредната психоенергийна връзка си проличава по неравностойното разпределение на властта в нея и по сериозното психологическо вкопчване, често в резултат от безсилието на собствените ни чувства. 


Дори след раздялата с такъв човек астралната връзка не изчезва.


Силният стремеж към енергийно сливане е провокиран от неразрешени проблеми в ранното детство със собствената ни майка. Има зависимости, които родителите ни създават още от детството и които не са прекъснати дори като възрастни.
 Смесването на енергии може да доведе до безпокойства, отпадналост, напрежение, болестни симптоми. 



Наличието на такава връзка отнема от личната сила и енергия, в последствие хората не могат един без друг, но в същото време самите отношения на зависимост стават нетърпими. 

Истинската, извираща от сърцето любов е дете на свободата, докато астралната енергийна връзка служи за контрол, манипулация и обслужване. Духовните енергийни връзки не крият каквато и да е принуда с отрицателен знак. Те са надличностни. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...