Цветове за енергийна защита
Много е важно да се защитите енергийно, когато влизате в допир с нискочестотни енергии, например на обществени места или сред болни и гневни хора. Това се отнася най-вече за чувствителните личности, които са склонни да поемат чужди енергии.

За да се защитите, достатъчно е да си представите, видите или почувствате, че сте обвити от светлина в някакъв цвят (по избор). Можете по същия начина да защитите други хора или обекти, например автомобила или жилището си. Щитовете се износват, затова трябва да ги обновявате, да речем, на всеки 12ч.

Ето някои цветове, от които да си изберете в зависимост от ситуацията:

• Бяла светлина: Добра защита срещу престъпници и физически нападения. Привлича още ангели към вас.


• Розова светлина: Розовият щит предпазва от негативни енергии. Полезен е в ситуации, когато се намирате сред отрицателно настроени хора, мърморковци и клюкари, тъй като през него може да проникне единствено любовта.


• Зелена светлина: Щит за физическо лечение. Използвайте при болни или ранени хора.


• Виолетова светлина: Психична защита. Предпазва от енергийни атаки и същности.


• Огледална топка: Ако се чувствате уязвими или чакрите ви са чисти и отворени, а ви предстои да се сблъскате с груби енергии (например група непознати или напрегната делова среща), вижте или почувствайте как влизате в огледална топка. Тя отразява всякакви негативни енергии.


• Оловен щит: Възможно най-мощната защита от негативни енергии, когато ви предстои битка или се чувствате прекалено отворени и уязвими. Вижте или почувствайте как отвсякъде ви обгръща тънък оловен слой, през който нищо не може да проникне.


• Троен щит: Подберете три или повече цвята и ги напластете върху себе си за цялостна защита.”от Интернет чрез Маргарита Стояновска 


Споделете това вдъхновение ако ви е харесало.
Имате възможност да се посетите  INside йога студио
 за Йога курсове, йога терапиия или индивидуални занимания

Няма коментари:

Публикуване на коментар