понеделник, 15 април 2019 г.

За светлинното (кристалното) тяло





Както всички знаете, вашите физически тела се променят, асимилирайки и абсорбирайки Божествения код във всяка една от клетките си. Този Божествен код е просто Христóвата Светлина и съзнание, които се установяват в сърцевината на физическите ви клетки и атоми. Щом те се установят там – а това става посредством приемане на Себе Си и Любов към Себе Си вследствие на осъзнаване на Себе Си – клетъчната ви структура и тялото ви ще претърпят дълбочинни промени, които ще ви направят съзнателни за тази основа, която представлява една изпълнена с повече Светлина структура.

Това означава, че след като клетките ви са станали 100% кристални, телата ви ще изглеждат същите на външен вид, но ще имат различна структура и вибрация, която вече ще е кристална, а не въглеродна. Въпреки това всички вие ще си останете същите на външен вид, но както вече сте научили: нека външността не ви заблуждава, тъй като тя е много повече от това, което изглежда, че е. Докато се превръщате във въплъщение на Христóвото съзнание, телата ви ще започнат да излъчват в по-голяма степен вибрацията му и вие ще вибрирате в състояние на Любов. Което означава, че клетките ви ще излъчват вибрацията на Любовта, давайки на физическите ви носители много по-висока вибрация, младост и здраве, тъй като вследствие на приемането от ваша страна на вашия Христóв и Божествен Аз всичко ще се балансира.

Това е през и към което вие се придвижвате във всеки един момент СЕГА. И досега би трябвало да сте започнали да усещате тези ефекти върху себе си и да сте започнали да осъзнавате, че във вас се извършват много дълбоки промени. Процесите на очистване и освобождение, през които преминавате, ви помагат да преминете през всичко това, за да осъществите пълното му въплъщаване. Тази процедура се извършва поетапно и постепенно, тъй като телата ви и така вече са под огромен натиск вследствие на паралелно извършващите се в емоционалните и менталните ви тела промени.

Докато всяка една клетка преминава през процеса на освобождение и интегриране, вие преминавате през портали на Възнасяне и процеси на снизхождане. От една страна се осъществяват Възнасяния към по-висше съзнание и мъдрост, а от друга страна вие изживявате снизхождането на вашия Божествен Аз в това физическо Земно измерение. Това е, което се случва в този момент.

АА Михаил чрез Мелин Лафон
Превод: Мария Казакова



Споделете това вдъхновение ако ви е харесало.
Имате възможност да се посетите  INside йога студио
 за Йога курсове, йога терапиия или индивидуални занимания

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...