Енергийните нишки, които ни свързват с другите хора

„Всеки, който работи с хора – професионално или като доброволна проява на любезност 
– би трябвало да знае за етерните нишки и как да се справя с тях. Винаги щом някой се прикачва към вас от страх (например да не го изоставите или защото вярва, че вие сте неговият източник на енергия и щастие), между вас възникват енергийни нишки. Всички ясновидци могат да ги видят, а интуитивните хора ги усещат. Приличат на медицински маркучи и действат кат газопроводни тръби.
Когато се прикачи към вас, човекът с проблеми започва да смуче енергията ви през тези етерни нишки. Може да не ги виждате, но определено усещате резултата: чувствате се уморени или тъжни, без да знаете защо. Е, защото човекът от другия край на тръбата току що е изтеглил от силата ви или ви е изпратил вредните си енергии.
Затова всеки път, когато помогнете на някого или когато се почувствате апатични, тъжни или уморени, би било добре да „прережете нишките”. 


Това не означава, че отхвърляте, изоставяте или се разделяте с човека. Просто прекратявате нефункционалните аспекти на връзката, основани върху страх или взаимна зависимост. Онази част, която е от любовта, остава незасегната.

Източник: Квадратът на Питагор нумерологичният ключ на душата

Споделете това вдъхновение ако ви е харесало.
Имате възможност да се посетите  INside йога студио
 за Йога курсове, йога терапиия или индивидуални занимания. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар