Архангел Михаил
известен още като Бештер, Мика′ ил, Майкъл, Сабатиел, Свети Михаел е един от най-почитаните ангели в християнските, еврейските и ислямските свещени книги. Той е Архангелът-воин, защитник на Божите деца от злото, който ги закриля в случай на бедствие. 


Михаил е ангелът-пазител на тези, които търсят духовна и физическа защита. Ангелското войнство е под негово командване, винаги готови да ви се притекат на помощ.Той е сред най-популярните и широко познати архангели, защото е и един от тези, които са най-близо до физическия ни свят. Архангел Михаил е дълбоко посветен на помощта си към човечеството за неговото духовно израстване и повишаване на енергийните му вибрации.Името Михаил означава „подобен на Бога” или „който прилича на Бога”. Той е изключително висок и красив. Носи меч, с който си служи, за да ни освобождава от капаните на страха. Ако е край вас, вероятно ще видите искри или проблясващи яркосини или пурпурни светлинки.

Архангел Михаил притежава огнена енергия и може да се изпотите само от присъствието му. Много хора споделят, че отначало вземат това усещане за „горещи вълни” и чак впоследствие разбират, че са призовали Архангел Михаил и горещината се дължи на неговото присъствие.

Той наблюдава служителите на Светлината и тяхната житейска мисия. Главната му функция е да освободи Земята и нейните обитатели от отровата на страха. Хората, с които се свързва и сътрудничи, се наричат „работници на Светлината”. Той ги съветва да се занимават с духовно обучение и лечение – както професионално, така и като допълнителна дейност.

Архангел Михаил ръководи армията от ангели-пазители и би могъл да ви помогне да се освободите от ниските енергии на страха и тревогите, така че да се отворите и да почувствате невероятната любов и светлина на ангелския свят и да живеете по-забавно, пълноценно и вълнуващо.

Ако искате да се свържете с Архангел Михаил, то знайте, че той вече е с вас сега – единственото, което трябва да направите, е да го поканите да се свърже с вас.


Трябва да знаете, че архангелите не са ограничени във времето и пространството и затова могат да се свързват с всеки, който ги призовава, едновременно, по всички краища на света.


Винаги когато почувствате страх, тревога или неувереност, ако сте изплашени или усещате, че сте уязвими, просто повикайте АА Михаил и с меча си от светлина той незабавно ви се притече на помощ, ще разреже всички нишки на страха, които са се увили около вас и ще ви освободи от техния капан.


Не е необходимо да казвате някаква официална молба. Архангел Михаил ще дойде при всеки, който го призове. Например, можете да кажете на ум следното:  
„Архангел Михаил, помогни ми!” или 
„Моля те, свържи се с мен сега!”  или

„Архангел Михаил, моля те, ела при мен сега. Имам нужда от помощта ти!“.После мислено опишете положението и защо се нуждаете от съдействие. Ще усетите, че той е край вас по характерната му гореща енергия. Но бъдете отворени към начина, по който ще се появи помощта. Понякога ангелската помощ идва във формата на чудотворна пряка намеса. Друг път е по-фина – във вид на повтаряща се идея, случайна среща или дори като някакво усещане. Едно е сигурно – той ще ви се притече на помощ незабавно и ще ви вдъхне кураж, ще ви осигури защита – както физическа, така и емоционална. Този воин ще застане до вас като всеотдаен бодигард, който ви закриля. И ако някой таи лоши намерения към вас, нещо в ума и сърцето му ще се промени.


Архангел Михаил е също така чудесен избор, ако се нуждаете от ангел, който да ви помогне да се освободите от негативността, да изчистите енергийно дома или офиса си, както и ако се нуждаете от кураж, за да извършите позитивни промени в живота си.


Не съществуват твърде малки или твърде големи проблеми за ангелите, затова никога не се притеснявайте, че губите времето на Архангел Михаил, като го призовавате за нещо, което ви вълнува или пречи, колкото и незначително да ви изглежда то. За ангелите и архангелите винаги е огромно удоволствие да ви помагат с каквото могат, когато имате нужда!


Източник: 
www.devinemiracles.com 
www.pinterest.com   

archangelmichael777.wordpress.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар