„Практически стъпки да се свържем със състоянието на Щастие“

 

 

 

  Скъпи приятели на йога!

Вдъхновени от последните ни курсове, ви каним на поредния йога уикенд на 30 и 31 юли в Архитектурен комплекс Илинденци - община Сборяново - уникално кътче в България.
 
http://www.artcenterilindentci.com/works.html

 

Идеята да изберем това място се основава на мотивацията да се свързваме с красиви и високо енергийни места в България – това е енергиен обмен, в който ние се зареждаме, но и ставаме енергиен източник подпомагайки просперитета на нашата Родина.  

 

Когато отиваме в център на изкуството и културата сме в контакт както с природата като източник на енергия, така и с най-фината и висша енергия на творческия човешки потенциал.

 

 

Темата на уикенда е:

 

„Практически стъпки да се свържем със състоянието на Щастие“. 

 

 Ще активираме посредством достъпни йога практики и визуализации програмата за вътрешно щастие.

 

 В последствие тези практики ще могат да се прилагат в ежедневието. Предвиждаме йога занимания, релаксация, медитации и визуализации, разходка. Необходимо е за практиките да си носите нещо за водене на записки;  подходящо облекло за йога и за разходка в планински терен, малка кукла или плюшена играчка, постелка за йога и всичко, което би ви било необходимо за сядане в удобна поза, завиване.

 

 

 

Планираме да отидем там в събота на обяд и да се върнем в неделя вечерта.

 

 Таксата е 120 лв. – включва една нощувка, 2 обяда, вечеря и закуска, практиките на семинара. Не включва транспорт.  

  Помолили сме да ни приготвят вегетерианско меню. 

 

 

Ще се организираме със собствен транспорт, така че моля тези, които заявят желание за участие да пишат дали разполагат с кола, и колко човека биха могли да приемат, или пък сте без кола. 

 

 

  Записване на е-мейл: temsta@abv.bg

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар