понеделник, 2 септември 2019 г.

Връзка и лечение на Детето в нас

Кога: 14 септември – събота от 17:00 до 19:00 ч.

Къде: ИНсайд йога студио – Банкя ул. Стефан Стамболов № 72




 Водещи: Теменуга Стайкова и Николай Георгиев

Николай е енергиен лечител, ученик на Петър Няголов и Атина Санториниу. 

Предвиждаме практики с релаксация, визуализация и медитация за свързване с Вътрешното Дете; групов енергиен сеанс и индивидуални послания от Николай.

Дакшина: 25 лв. 
С предварително записване на е-мейл: temsta@abv.bg


Много хора за имали трудно детство. Неизлекуваната травма от детството се отразява на живота ни като възрастни. Потиснатата енергия, която в ранна възраст е довела до неприятни преживявания, се е превърнала в блокаж за позитивно себеизразяване и реализация.  
Всичко, което правим,  неосъзнато е обусловено от желанието да удовлетворим потребностите на Вътрешното дете и да го защитим. 


Постепенно, с много вътрешна работа започваме да осъзнаваме негативните си моделите си на поведение; разбираме, че имаме силата да променим и да се освободим от вътрешните бариери и блокажи. 
Чрез изцеление на детето в нас, ние се пречистваме емоционално от травматичното минало; освобождаваме се от болка, страх, срам, чувство за вина, тъга, чувство за малоценност, изоставеност, изолация. 

Трансформираме негативните спомени от емоционалните травми, което ни помага да променим старите си ограничаващи схващания и убеждения за самите себе си и да повишим самооценката си. 


Започваме за харесваме, приемаме и обичаме себе си. Разбираме, че страданието е част от сценария на тази планета за да израснем духовно. Изграждаме един стабилен Възрастен, който може ясно да поставя личните си граници. Имаме силата да простим. 


Освободената потисната енергия ни дава сила на волята, увереност, себеприемане, себеуважение и здравословно самочувствие. 


Можем да се отворим към живота с любов и доверие – по начин, който ни носи радост и удовлетворение; да подобрим взаимоотношенията си и да разгърнем истинския си потенциал; да направим живота си по-удовлетворяващ, радостен, пълноценен. Да бъдем по-добри и да помагаме на другите. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...