събота, 5 август 2017 г.

Йога на Витоша

Скъпи приятели на йога,

Заповядайте на поредната ни разходка до Витоша да прекараме заедно на чист въздух сред природата с йога следващия уикенд  на 13 август – неделя.

Темата е: "Път към себе си - връзка с моите силни и слаби страни".Това е част от гяна йога свързана със себеприемането.

Времето е подходящо,  да се включим в енергийния коридор между частичното лунно затъмнение на 7 Август,  и пълното слънчево затъмнение на 21 Август
Астролозите казват, енергията в този период е сложна и много двояка. От една страна е напрегната и носи потенциала за личностни кризи, но от друга страна е трансформираща по един положителен начин. С други думи – за да продължим напред, трябва да се освободим от товара, който сме мъкнали до момента. Емоциите ще бъдат силно подчертани и няма да можем да ги контролираме, а просто ще трябва да ги изразяваме, независимо дали става за нежност, любов, обида или горчивина. Неизразените емоции ще предизвикват големи блокажи и силно неразположение. Не бързайте да пиете лекарства и да търсите външна помощ, а се опитайте да видите какво се случва във вас.
Повече за този период прочетете тук:

В такъв период със сигурност е добре да отделим време за себе си и за духовни занимания. Ще практикуваме техники с които да се свържем с вътрешния си център, да се доближим до Висшето си Аз, да се освободим от контрола, да се оставим на нещата да се случват, изграждайки доверие в себе си и във Висшите сили.

Можете да поканите и свои близки, приятели, без ограничение дали хората са се занимавали преди това с йога. Практиките ще са напълно достъпни и много приятни. След това всеки може да си ги прилага.


Маршрутът е много лек, има малко изкачване и слизане, в гора и е прохладно.  Максимум време за ходене с почивка е около 1 час в едната посока. 


Вземете си си за практиките нещо за писане – листове, химикал; както и шалче/кърпа. 

Необходимо е да носите подходящи дрехи и туристически обувки, шапка, очила и слънцезащитен крем, вода за пиене; храна, нещо за сядане на тревата – ако желаете и всичко за комфортното ви преживяване. 

Среща в 9:00 ч. пред студиото на ул. 13 Март № 17
оттам ще се разпределим по колите и ще потеглим. 
Водещ: Теменуга Стайкова


Материалната стойност за споделеното с практиките е 20 лв.   


Моля тези, които искат да дойдат да изпратят мейл, да напишат дали ще дойдат с кола, има ли свободни места в колата, или не разполагат с транспорт и телефона за връзка. 
За записване: temsta@abv.bg
Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...