петък, 18 февруари 2022 г.

Направи своя избор днес. Имаш три алтернативи



















 Много от вас мислят, че е модерно да кажат, че сте СЛУЖИТЕЛ НА СВЕТЛИНАТА.

Когато казвате това, Вселената ви поставя на този път, като Работник на Светлината.
Така че, ако не искате да следвате този път, ако го намирате прекалено тежък, потвърдете, че НЕ сте СЛУЖИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА.
И всичко това, ще бъде изтрито от вашия път…

Ние не си играем игри тук, не се преструваме.
На всеки, който се счита СЛУЖИТЕЛ НА СВЕТЛИНАТА му е дадена мисия – да бъде стълб от светлина и да поддържа закотвяйки енергията на планетата.
Но за да направите това, е необходимо да бъдете чисти и напълно ангажирани в прехода към петото измерение ( 5Д ). Така че, не си играйте със сериозни неща.
Ако не искате да следвате пътя, защото е прекалено тежък, прекалено брутален, прекалено болезнен, помолете да напуснете. Кажете им, че НЕ сте СЛУЖИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА и цялото това обучение ще бъде спряно.

И тогава, ако вече  не сте по пътя към 5Д, ще поемете по друг път, който също води към 5Д, но ще бъде пътят на тези, които идват впоследствие – много по-труден път, много по-изискващ. Не в обучението, но в промяна на поведение и задачи.
Така че, направете избора, който искате. Ние не насилваме никого да прави нищо. Но ние приемаме, че всички вие искате да стигнете до 5Д.


Освен това, има и алтернатива: Ако чувствате, че не искате да бъдете на единия или на другия път, кажете: Аз не искам да отида в 5Д. Тогава вашият живот ще продължи точно както винаги е бил. И вие ще бъдете отведени извън тези пътища и ще продължите да бъдете подготвяни да напуснете планетата.
Разберете, че всичко е избор. Ние не насилваме никого да прави каквото и да е.
Направите избора, който искате. 
Има три алтернативи. Няма повече, само тези три.

Изберете една да следвате, защото оттук нататък повече от всякога, всичко през което преминавате като обучение, ще ви подтиква автоматично към действие. И не гледайте на това като да се вземете в ръце за физически бой, тренировката е да останете балансирани, без да се въвличате в обкръжаващото и да бъдете напълно открити към всички и към всичко каквото е.
В кое обучение искате да участвате? Направете избора. Ние не насилваме никого.

И вече взели решението, изтърпете тренировката, защото ще бъде все по-интензивно всеки ден. Много хора мислят: „О, ти говориш за тренинг, но аз не чувствам или не виждам нищо“. Вие всички сте обучавани, но не си спомняте нищо. Всички вие всяка нощ сте обучавани задълбочено. Някои от вас си спомнят в някакви мигове, че сте някъде и че се биете с нещо. Други не си спомнят нищо и си мислят – нищо не се случва. Всички сте били обучавани всяка нощ от своите учители. През нощта си спомняте всички тренировки. Би било непродуктивно всички да бъдете обучавани толкова време и накрая нищо да не си спомните.
Когато отново дойде време вие ще си спомните и ще имате способността да приложите на практика ефективно всичко, което сте научили.
Искате вълнение и ще получите силни изживявания. Тези, които имат душа на Воин са нетърпеливи, защото тяхната душа иска да започне битката – така и ще бъде.
И отново повтарям: Никой тук не говори за физическа схватка или битка срещу тъмни същества. Битката е в сърцето. Битката е в чувствата. Битката е срещу всичко, което ще дойде срещу вас. И ще бъде голям изпит, на който ще покажете, че сте готови или не за 5Д, в зависимост от вашата реакция. Така че, бъдете готови, защото ще бъдете там.


И отново казвам, който мисли, че не е готов - кажете: Аз не съм СЛУЖИТЕЛ НА СВЕТЛИНАТА, но искам да отида в 5Д. Много добре, ще бъдете отведени по друг път, който не е по-лесен от този, но няма да имате толкова отговорности.
Не, не искам да ходя в 5Д, не искам нищо от това. Тогава, поискайте да останете с тези, които искат да отидат в 3Д.
Това са изборите. Няма други.


Потвърдете всеки на своя ВИСШ АЗ какво искате и сте.
Това трябва да бъде утвърдено и изречено чрез сърцето. Ще кажете на своя ВИСШ АЗ – е, ще направя избор! Не, изборът не може да бъде направен утре, по-късно, следващия месец, следващата година. Трябва да бъде направен днес!
Няма повече време за чакане, така че НАПРАВЕТЕ ИЗБОРА! Кажете на своето ВИСШЕ АЗ какво сте и какво искате. Много е просто – няма толкова какво да се мисли.


И отново ви напомням: Направеното изявление ще бъде изпълнено, какво и да ви коства.
Войниците, които са се записали в тази армия по своята свободна воля ще останат в тази армия до края, защото аз ви гарантирам, независимо от тежестите и всички трудности, през които ще преминете, накрая ще си е заслужавало. Защото чувството за изпълнен дълг за твоята собствена душа и за толкова много други души, които ще бъдат ръководени от вас, ще бъде неизмеримо и великолепно, ще бъде безкрайна благодарност за работата, свършена добре от сърце и най-важното - чиста безусловна любов.


Ние чакаме – направете своя избор. Това не е утре, това е днес.
Кажете на своето ВИСШЕ АЗ какво искате. И битката за безусловната любов срещу всяко друго негативно чувство е започнала, което означава много, много Войници, за да се случи това на планетата Земя.

𝐈𝐭 𝐇𝐚𝐬 𝐁𝐞𝐠𝐮𝐧... 𝐓𝐡𝐞 𝟓𝐭𝐡 𝐃𝐢𝐦𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐄𝐚𝐫𝐭𝐡 𝐇𝐚𝐬 𝐀𝐫𝐫𝐢𝐯𝐞𝐝! 𝐁𝐮𝐭 𝐎𝐧𝐥𝐲 𝟏% 𝐂𝐚𝐧 𝐒𝐞𝐞 𝐈𝐭 ! ~ 𝐏𝐋𝐄𝐈𝐀𝐃𝐈𝐀𝐍𝐒 𝟐𝟎𝟐𝟐

https://www.youtube.com/watch?v=Mcyukx980t0&t=401s
The Secret Universe



Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...