понеделник, 19 август 2019 г.

Изборът на душата





„Няма да е леко. Но ще помниш, че това е изборът на душата ти. Тя си има път, който всеки от нас там, горе, избира и който забравяме, когато слезем тук. 

Това е голямата тайна на Бог – само една част от нас да помни избрания път, за да можем да изживеем с цялата си душа емоциите и мъдростта на случките в живота си. 

Затова имаме тяло, разум и дух. Но само душата помни какво е избрала и какво се е договорила с другите души. Когато се отклониш от пътя, тя ти дава ясни сигнали. Живей тихо и внимателно и се стреми ад ги виждаш. 

Има срещи, които предварително са определени за душата ти. Има и загуби, рани, любови, деца. Най-важните неща в живота си сама си ги избрала. Затова не бива да се сърдиш. 

Ако някой те нарани или изостави, защото може би точно това си искала да изживееш. Причините ги знаят само бог и душата ти. 

Но има неща, които се случват въпреки плана на душата ти. Когато някой, с когото душата ти се е разбрала нещо, се отклони от плана ви, това променя и твоя път.

 Затова нека най-важни за теб да бъдат отговорността и честността – към душата ти и към пътищата, които душите на другите са избрали. Ще познаеш, че си на пътя, когато ти е леко и нещата се случват без особени усилия и в много истина.

 „Мария Лалева - „Живот в скалите“


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...