сряда, 2 януари 2019 г.

Вътрешното ни дете като ключ към "хоопонопоно"...



Вътрешното ни дете е неделима част от нас от самото ни раждане! След като се осъзнаем ние можем да си комуникираме с него по всяко време - докато сме в градския транспорт, докато шофираме, докато сме на опашката в магазина и навсякъде! Трябва да казваме на тази част от нас по-често "Обичам те ", "Благодаря ти ", "Моля те прости ми, че съм те пренебрегвал през всичките тези години " ,"Съжалявам "! 

Най - доброто е да му благодарим за всичко, което прави за нас всеки миг - диша, кара сърцето ни да бие, грижи се за тялото ни, прави всичко, което неосъзнатия човек мисли, че му е даденост! Трябва да осъзнаете, че ако нещо ви дразни или причинява болка, можете да помолите вътрешното си дете да го отстрани или да ви помогне да се справите със задачата! Работете с него с много любов, без насилие, с благодат и спокойствие! Обичам те, Благодаря ти!


Трябва да обичаме враговете си,
които са нашите спомени складирани в подсъзнанието ни! Приемете враговете вместо да се борите с тях! Любовта е тази, която може да излекува всичко, и страховете ви даже! Вътрешното ви Аз е реалния двигател на вашия живот! Затова го обичайте безусловно, милвайте го, знайте че то може да бъде от женски или от мъжки пол! Можете да го видите или чуете как ви говори или отговаря на въпросите ви! Някои може да не могат да го почувстват, но то е там и ви помага! Просто го приемете и обичайте, без причина и очакване! Говорейки му и общувайки с него, вие всъщност пак се изчиствате! Просто му кажете с Любов: Моля те освободи се, отърси се, ние сме свободни!


Всяко време е удобно за разговор с него! Кажете му, че съжалявате за всички ситуации и животи в които сте го пренебрегвали, кажете му, че няма да го изоставите и предадете отново !

Via#Боби Аумакуа

Квадратът на Питагор нумерологичният ключ на душата

Споделете това вдъхновение ако ви е харесало.
Имате възможност да се посетите  INside йога студио
 за Йога курсове, йога терапиия или индивидуални занимания. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...