вторник, 20 ноември 2018 г.

Енергията на Порталите




"Порталите не са места, през които да минете физически, а са Врати за Извисяване, за летеж на вашето Съзнание и свързване на собствените ви вибрации с тези от по-Висшите измерения, с които сте готови да кореспондирате и слеете вашата Светлина с тяхната. Само ако резонирате с тях, това ще се случи, а не просто защото го искате или има отваряне на пореден Портал. Той носи за всеки от вас на практика различна енергия и кодове. Тези, които можете да усвоите и да внедрите във вас, а след като започне постепенното им разшифроване, да си спомните точно Кои Сте, откъде идвате и да се присъедините към своя Светлинен Род и Семейство, за да осъществите Мисията, с която те са ви изпратили тук като техен посланик. Да бъдете част от Великия Преход на Човешкия Род, да участвате и дадете своя принос чрез уникалните вибрации, които носите в Себе Си като Светлина, да дарявате, помагате и обичате. Да бъдете Любовта, Която Сте, Мъдростта, Силата и безкористната Чистота и Всеотдайност. Да ги закотвите тук и оставите като наследство на човешката раса, която се възражда за Нов Живот и Въздигане по Спиралата на Еволюцията. Така, както се е случило с всички нас, Космическите ви братя и сестри от други Цивилизации.


През Порталите минавате не вие, а вашето променено, пораснало Съзнание, което е готово да се устреми към по-Висшите сфери на Духовния Свят и да се свърже с измерението, с което резонира, както и със Съществата в него. То става част от този Нов, по-извисен Свят и започва да предава за вас неговите вибрации, които се внедряват в Съществото ви и постепенно го превръщат в Истински обитател. Вашето Съзнание са антените, чрез които вие улавяте правилата, законите, начина на Присъствие и морала, които са утвърдени там. Вие също ставате пълноправен негов жител. Всичко, характерно за този Свят, вече е и ваше, сваляте на Земята неговите октави като не само ги закотвяте в себе си, човека, но ги и излъчвате наоколо - към Земята и хората. 

Така постепенно с личното ви израстване допринасяте и за общото и за това на самата Планета. Разбира се, никога не губите връзката с Майката Земя, напротив. Тя дори става по-силна и осмислена, защото вие сте нейно, напреднало в Еволюцията дете и си взаимодействате и комуникирате на още по-Високо ниво. Полезни сте за цялото човечество, за Нея и това е взаимно. Както Тя винаги се е грижела, сега и вие сте в състояние да го направите с много Обич и огромна благодарност. Да я дарявате с все по-Висши вибрации на Любовта и всички останали Божествени притежания на израсналото си Същество."
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209300130077795&set=a.1102871569528&type=3&theater

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...