понеделник, 19 септември 2016 г.

„Сливане на Небесното и Земно изобилие“ИНТЕГРАЛНО ИЗОБИЛИЕ

Повечето от нас клонят към полюсите на живота. Духовно търсещите хора не са толкова успешни в материалния свят, преуспяващите в материята нямат особен интерес към духовния живот. Но това ни осъжда на недостатъчност. Ако не умееш да боравиш с материята, тя ти се отплаща с посредствено или дори мизерно съществуване. Ако си погълнат от нея това, което имаш, никога няма да е достатъчно и щастието ще ти убягва. Какъв е изходът? Полюсите се търсят един друг. Пробуди мощно Духа в себе си, сътвори истинско Небесно изобилие, и то само ще привлече материално благоденствие. Съвременните просветлени хора доказват това с живота си - Екхарт Толе, Ошо, Дон Мигел Руис и много други са примери на реализация в света. 
 


Един приятел някога ми каза: „Там, където има истинска духовност, парите идват сами.“ Вярвам, че е прав. От друга страна авторите на значително богатство, майсторите на Земно изобилие, често се обръщат към Духа, защото мащабът им разчупва рамките на битовото съзнание и ги доближава до Универсалното. Аз самият познавам множество успешни хора на бизнеса, които са истински духовници. И ето добрата новина. Не е нужно да се просветлиш, за да привлечеш земни блага, нито пък е нужно да станеш Рокфелер, за да пробудиш Бога в себе си. Можеш да накараш Духовното ти изобилие да слезе на земята и да активира материален просперитет. Можеш да накараш Земното ти изобилие да се издигне нагоре и да задейства твоя Небесен полюс. Това е работа с енергии. Това е сливане на Небесното и Земното изобилие. Това е Интегрално изобилие.


Заповядайте на семинар на тема:
"ИНТЕГРАЛНО ИЗОБИЛИЕ"

9-ти октомври, неделя от 11 до 18 ч.

Водещ: Петър Няголов

Ще покажа на всеки участник кой тип изобилие преобладава в него/нея. Ще усилим енергията на този тип, докато тя не пробуди противоположния тип изобилие като съзнание и двете не започнат да се сливат. В различни упражнения индивидуално и по двойки ще проличат страни на личността, които пречат на сливането или го подпомагат. Ще работим върху качеството на вашето изобилие, Небесно или Земно. Ще изнамерим ключове за неговото изчистване и интензифициране. Всеки ще стане проводник на изобилие за другия и така групата ще работи за индивида. Накрая ще проведа зареждане с енергията на Единното изобилие. Веднъж приета, тя може да бъде поддържана и разширявана чрез подходящи методи.Mясто на провеждане:

INside йога студио,
ул. 13 Март 17, ет. 2, София
Цена на курса: 95 лв., включва един обяд, закуски и напитки.
Записването става с внасяне на таксата или 50 лв. авансово предплащане. 

За контакти: 0886 800 733, 
е-мейл: temsta@abv.bg 

Теменуга Стайкова
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Силата на Война е в неговата мекота

  В умението да приема и да прощава Да приема другите с техните недостатъци Такива, каквито са Защото е приел и е интегрирал собствената...