вторник, 8 декември 2020 г.

НАРИЧАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ #move4bg


 

Да работим заедно в партньорство, като всеки дава най-доброто от себе си в служба на обществото; да си помагаме и да се грижим един за друг. Да се радваме на успехите си. 

Да имаме силна, стабилна социална и здравна система, висока култура и качествено образование.
Материалните средства и фондове да се разпределят честно, открито и равноправно.
Да се гордеем и да обичаме лидерите и управляващите ни. Те да притежават висок морал, честност, лоялност, интелект и духовна култура, широко сърце и широк мироглед.  
Да обичат и да милеят за народа си, да разбират нуждите на хората и да са посветили живота си за благото на обществото.  Да се работи конструктивно, в съгласие и разбирателство. Да са лидери в истинския смисъл на думата, издигайки нацията нагоре. Да има уважение и респект към всяка гледна точка. Да има законност, ред и дисциплина.
Да отстояваме правата и националните си интереси.
Да живеем спокойно, да имаме свобода и сигурност.
Да имаме изобилие, висок материален стандарт и благоденствие за всички хора.
Да пазим и поддържаме природата си, да живеем в красота, чистота, хармония, естетика, много зеленина, паркове, градини. Ресурсите на земята да се използват за благото на народа.
Да дишаме чист въздух, да имаме чиста вода, почва.
Да проявяваме вяра, оптимизъм, национално самочувствие; да осъзнаваме и да се свързваме със силата си като нация и народ.

В допълнение си позволявам  да цитирам Константин Златев от едно интервю, в което говори за социалното място на България върху Духовната карта на планетата като: „ Общност от хора и пробудени души. Царство на любов, мъдрост, истина, правда и добродетел, в което хората да живеят като братя. В което не съществуват никакви признаци на злото – то е изкоренено. В което няма институции, които да ограничават, няма болници, затвори и т.н. Това е напълно хармонизирано общество от пробудени души, които живеят с Бога и в Него.
България трябва да изпълни своето предназначение.
Учителят Беинса Дуно заявява като един своеобразен Завет:
Моята задача е да ви предам това Учение. За това отговарям пред Бога.
Вашата задача е вие да предадете това на Българския народ (обръщайки се към учениците си). Задачата на Българския Народ е да предаде това Учение на цялото Човечество и вие отговаряте пред Бога.
Българският Народ също отговаря пред Бога.“  

Много съм се дразнела, когато хората се оплакват, критикуват и клюкарят.
Избягвам подобни теми и се старая да насочвам разговора в градивна посока.
Възприемам това като служене и начин да си помагаме издигайки вибрационното си ниво.
От няколко години в началото на нашите йога практики, всеки казваше от какво има нужда – нещо за тялото и нещо за душата. Това стана традиция и на базата на казаното формираме позитивни утвърждения и изпращаме към Вселената и към Колективното своята Воля.


Тази искра беше поета от Саша Безуханова и MOVE.BG  - хора които милеят за Родината и нейното добруване и те обявиха инициативата: НАРИЧАНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ:
https://www.facebook.com/MoveBG/posts/3481010878633563

Благодарение на тяхното вдъхновение  ние обогатихме началото на нашите йога практики с наричане какво искаме за Тялото, за Душата и за Отечеството.
Благодаря на всички, които считат, че това би ни помогнало да сътворим една по-светла реалност.
Ще съм щастлива да обединим усилията си, споделяйки тази инициатива.
Предайте нататък!
Препратете този материал на своите близки, така че да достигне до възможно най-голям брой Българи!

С обич: Теменуга Стайкова


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Прошка - Групово Тета лечение с Роксана Бънацяну

  Здравейте скъпи приятели! На 14 март е Сирни заговезни и според Християнската Православна Традиция отбелязваме  Прошка . Цялата седмица см...