вторник, 17 декември 2019 г.

Пречистване и зареждане на енергийните центрове - чакрите


На 12/12/2019 навлязохме в нов енергиен портал, който ще продължи до 22/12/2019
Тези енергии способстват все по-дълбоко и по-дълбоко да се пречисти планетарното пространство, както и нашето лично поле и съзнание.
Във всеки от нас е заложен потенциалът постоянно да се усъвършенстваме, за да достигнем до най-висшите изживявания на щастие, радост, любов, благоденствие, спокойствие, мир, удовлетворение, блаженство. Придвижваме се напред в нашата еволюция.

Отново имаме възможност да се освободим и синхронизираме, за да приемем високите космически честоти и да преминем на по-високо вибрационно ниво - в зависимост от личното си духовно израстване и честотата, на която ние лично вибрираме. 

Връзката ни с висшите планове се осъществява посредством нашите чакри – енергийни центрове. Те действат като трансформатори, които приемат от фините полета космическата прана ( енергия ) и я преобразуват,  така че да може да се интегрира във всичките ни тела - физическо, емоционално, ментално, интуитивно. 

Практиките, които йога ни дава помагат да балансираме, хармонизираме и заредим чакрите си, за да могат да се настроят успешно към  Земната и Вселенската енергии.Елате тази събота на практики с медитация върху чакрите, за да се центрираме и занулим. Да завършим един цикъл и да отворим пространство за новия с лекота, да подкрепим и подпомогнем трансформиращите процеси, като предотвратим или облекчим по- силни бъдещи турбуленции и болезнени ситуации.  Заповядайте на 21 декември 2019 г.

на практика по йога и енергийно лечение
събота от 15:00  до 17:00 ч.
в ИНсайд йога студио Банкя

Водещ: Теменуга Стайкова

С предварително записване на е-мейл: temsta@abv.bg

Цена за единично посещение  - 25 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Прошка - Групово Тета лечение с Роксана Бънацяну

  Здравейте скъпи приятели! На 14 март е Сирни заговезни и според Християнската Православна Традиция отбелязваме  Прошка . Цялата седмица см...